+381 64 200 70 75 brasulbgd@gmail.com

RASHLADNI UREĐAJI

Zanatska elektromehaničarska radnja Brasul ima dugogodišnje iskustvo (preko 20 godina) na poslovima instalacije, montaže, servisiranja i popravki svih tipova klima uređaja.

Naši majstori su Vam na raspolagaju oko pomoći izbora vrste i veličine uređaja kao i najbolje pozicije za montažu istog radi postizanja najboljeg i najekonomičnijeg efekta bilo da se radi o hlađenju, dogrevanju ili osnovnom izvoru grejanja putem klima uređaja.

Posedujemo sertifikat A1 kategorije (instalacije, održavanja, servisiranja i provere curenja rashladne i klimatizacione opreme i toplotnih pumpi svih tipova i kapaciteta, koji sadrže ili se oslanjaju na supstance koje oštećuju ozonski omotač ili fluorovane gasove sa efektom staklene bašte) kao i dozvole za rad sa svim supstancama koje oštećuju ozonski omotač i izazivaju efekat staklene bašte neophodne za legalno, bezbedno i pre svega ekološki prihvatljivo bavljenje rashladnom delatnošću. Sve dozvole su dobijene od Ministarstva za zaštitu životne sredine Republike Srbije i predstavljaju uslov za legalno bavljenje gore navedenim poslovima.

Budite slobodni da nam se obratite bilo da Vam je potrebna pomoć oko izbora vrste, tipa, veličine i naravno marke klima uređaja koji će zadovoljiti vaše potrebe tako i za profesionalnu montažu sa garancijom. Sarađujemo sa navećim uvoznicima klimam uređaja u Srbiji.

Pored montaže, servisiranja i popravke klima uređaja bavimo se i popravkom i održavanjem ostalih rashladnih uređaja: frižidera, zamrzivača, komora, ledomata, vitrina…